Joomla diensten

GraphiQs levert verschillende diensten om uw website tot een succes te maken. Dit kan een volledig nieuwe website zijn of aan de hand van een reeds bestaande website.

Joomla webdesign

De website van uw bedrijf is tegenwoordig het online visitekaartje van uw bedrijf. De bedrijfsactiviteiten dienen hierop goed te zijn verwoord zodat bezoekers de juiste indruk krijgen van uw bedrijf. Een website die goed in vorm is, is een website die vertrouwen wekt. Deze heeft de juiste uitstraling, is vindbaar en de navigatie ervan vindt op een natuurlijke wijze plaats.

Lees verder

Joomla webshop

Of u nu een webshop zoekt om fysieke of juist digitale producten te verkopen, Joomla biedt ook hiervoor de oplossing die bij u past. Binnen Joomla zijn er verschillende toepassingen voor het maken van een webshop beschikbaar, in overleg met u zal er gekozen worden voor een toepassing die zijn waarde heeft bewezen.

Lees verder

Joomla onderhoud

Op het internet zijn wereldwijd meer dan 20 miljard webpagina's te vinden. In potentie loopt iedere website in meer of mindere mate de kans om gehackt te worden. Daarom is het belangrijk dat uw website voorzien is van de laatste updates en is een stukje extra beveiliging geen overbodige luxe.

Lees verder

Joomla migratie

Naast de regelmatige kleine updates die Joomla uitbrengt binnen dezelfde versie (bijvoorbeeld 2.5.5 naar 2.5.6), worden er ook grote updates uitgebracht die ingrijpen op de structuur van het Joomla framework (bijvoorbeeld 1.7 naar 2.5).

Lees verder

Hebben we uw interesse gewekt?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.



Offerte aanvragen