Joomla onderhoud

Op het internet zijn wereldwijd meer dan 20 miljard webpagina's te vinden. In potentie loopt iedere website in meer of mindere mate de kans om gehackt te worden. Daarom is het belangrijk dat uw website voorzien is van de laatste updates en is een stukje extra beveiliging geen overbodige luxe.

Joomla websites die gehackt worden draaien vaak op oudere versies van Joomla of de gebruikte extensies zijn verouderd. Tevens is het gebruikte wachtwoordbeleid vaak een punt van aandacht. Dit laatste is iets wat u zelf goed in de gaten dient te houden, het updaten naar de laatste versie is iets wat wij u uit handen kunnen nemen.

Wij kunnen ons voorstellen dat het updaten van Joomla en de gebruikte componenten, niet iets is wat u snel zelf zult doen. U kunt ervoor kiezen om dit door ons uit te laten voeren. Wij zullen maandelijks uw website nalopen op vrijgegeven updates en deze zullen wij voor u installeren indien van toepassing. Voor iedere update zullen we een volledige backup van de website maken inclusief de database. De kosten van het onderhoud zijn afhankelijk van het aantal gebruikte componenten, modules en plugins. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Hebben we uw interesse gewekt?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Offerte aanvragen