Joomla webdesign

De website van uw bedrijf is tegenwoordig het online visitekaartje van uw bedrijf. De bedrijfsactiviteiten dienen hierop goed te zijn verwoord zodat bezoekers de juiste indruk krijgen van uw bedrijf. Een website die goed in vorm is, is een website die vertrouwen wekt. Deze heeft de juiste uitstraling, is vindbaar en de navigatie ervan vindt op een natuurlijke wijze plaats.

Omdat een website continue aan verandering onderhevig is, is het belangrijk dat u op een eenvoudige manier de website actueel houdt. Een Content Management Systeem is daarbij een onmisbare tool.

GraphiQs bouwt alle websites op basis van een Content Management Systeem (CMS) genaamd Joomla. De reden dat wij voor Joomla gekozen hebben, is onder andere dat het open source is en dus gratis. Daarnaast heeft Joomla wereldwijd een enorm community waardoor deze gewaarborgd is van kennis, ontwikkeling en ondersteuning, makkelijk is uit te breiden, en niet geheel onbelangrijk, eenvoudig in gebruik is. Als basis wordt deze CMS gebruikt en uitgebreid met de functionaliteiten die u nodig heeft.

Op basis van uw wensen zullen wij een website op maat creëren. Hierbij wordt o.a. gekeken naar uw bedrijfsactiviteiten en de huisstijl.

Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht zullen we een offerte opmaken en deze met u bespreken. Na goedkeuring van de offerte gaan we werken aan een concept ontwerp. Het concept ontwerp wordt met u besproken en we zullen uw wensen doorvoeren waar nodig totdat het gewenste resultaat behaald is. Op het moment dat u tevreden bent over het concept ontwerp, zal de definitieve website gebouwd gaan worden.

Zoals u kunt lezen werkt GraphiQs op een transparante basis waarbij flexibiliteit een belangrijke factor is. Vindt u dit belangrijk bij de keuze van uw website ontwikkelaar? Neem dan direct contact met ons op.

Hebben we uw interesse gewekt?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Offerte aanvragen